NGP-skifestival 31. januar 2016.

NGP-RENNET 2016 BLE 28/1 BESLUTTET AVLYST PGA DÅRLIGE SNØFORHOLD.

NGP-rennet har utviklet seg til å bli et av de største skirenn for løpere med utviklingshemming. De siste årene har det vært mellom 40 og 50 deltagere. Det er god stemning og alle løpere premieres.

Arrangementet er en del av "Kollmila", som er et ordinært langrenn for unge skiløpere.

NGP Skifestival har i år 4 distanser: 1km, 3km, 5 km og 10 km. De to korteste distansene har start og mål ved Kringsjå skole. 5km er "Halvmila" som er fellesstart fra Frønsvollstråkka, før de ordinære Koll-klassene starter. Det blir organisert felles skitur opp til start for dem som ønsker å gå denne tøffe "Halvmila" med mange morsomme og utfordrende utforbakker ned til mål ved Kringsjå skole. Alle distanser er godt merket med vakter som passer på at løperne går riktig hele veien.

De aller mest ivrige får anledning til å være med på selve "Kollmila". Det er 10km med start kl.12.15. Her blir det start sammen med de eldste klassene i Kollmila. Det arrangeres egen busstransport opp til start (Frognerseteren) for disse løperne. Alle klasser har målgang ved Kringsjå Skole. Ring gjerne til oss om dere vurderer å være med på denne distansen (Kjetil Ørbeck, 92402607).

Det er flotte premier til alle uansett klasse og distanse, og godt med mat og drikke etter målgang.

Direkte til påmelding her